Selectați limba dvs

Учет ОС НУ

  • Реестр учета ОС. Добавлен отчет Приложение №1 к Положению о порядке учета и начисления амортизации основных средств в целях налогообложения. ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 704 от 27-12-2019.
  • Документы. Изменены документы: РемонтОС, ПоступлениеОС, ВводВЭксплуатациюОС, ПередачаОС, СписаниеОС, ВводОстатковОСВЦеляхНалогообложения, ЗакрытиеМесяца.

Прочее

  • Закрыте месяца. Добавлена проверка дублирования выполняемых действий.

Mentalitate progresistă

Înțelegem că lumea se schimbă rapid și că pentru a rămâne în avangardă este necesară o mentalitate progresistă. La Get Prof, ne angajăm să acceptăm schimbările și să împingem limitele a ceea ce este posibil. Provocăm constant înțelepciunea convențională și explorăm idei noi pentru a impulsiona progrese semnificative pentru clienții noștri.

Explorare creativă

Creativitatea este în centrul a tot ceea ce facem. Echipa noastră de profesioniști talentați este pasionată să găsească soluții unice și imaginative la probleme complexe. Prin cultivarea unei culturi a curiozității, colaborării și experimentării, împuternicim echipa să gândească în afara cutiei și să dezvolte idei revoluționare.

Soluții inovatoare

Inovația este piatra de temelie a succesului nostru. Valorificăm cele mai recente tehnologii și tendințe din industrie pentru a dezvolta produse și servicii de ultimă generație care ne diferențiază de concurenți. Căutarea noastră neobosită a excelenței asigură să oferim soluții avansate și eficiente pentru clienții noștri.