Selectați limba dvs

Sursa lex.justice.md

 GUVERNUL

HOTĂRÎRE Nr. 155 
din  08.04.2015

privind angajarea răspunderii asupra proiectului legii 
pentru modificarea şi completarea unor acte legislative

....................................................................................................................................................

Articolul 97.Valoarea impozabilă a livrării impozabile

(1) Valoarea impozabilă a livrării impozabile, reprezintă valoarea livrării achitate sau care urmează a fi achitată (fără T.V.A.).

(2) Dacă plata pentru livrare este, în totalitate sau parţial, achitată în expresie naturală, valoarea impozabilă a livrării impozabile constituie valoarea ei de piaţă, care se determină în conformitate cu art.5 pct.26) şi art.99.

(3) Valoarea impozabilă a livrării impozabile include suma totală a tuturor impozitelor şi taxelor care urmează a fi achitate, cu excepţia T.V.A.

(31) În cazul aplicării metodelor şi surselor indirecte de estimare a sumei obligaţiei fiscale, valoarea impozabilă a livrării impozabile se consideră valoarea estimată în conformitate cu art.225.

(4)  abrogat prin Legea nr.71 din 12.04.2015, în vigoare 01.05.2015

(5) Valoarea impozabilă a livrării impozabile a activelor supuse uzurii reprezintă valoarea cea mai mare din valoarea lor contabilă şi valoarea de piaţă.

 

A fost:

(4) Valoarea impozabilă a livrării impozabile de mărfuri (servicii), efectuate de către un subiect al impunerii, nu poate fi mai mică decît cheltuielile pentru producerea lor sau decît preţul de procurare al mărfurilor livrate, sau decît valoarea în vamă a mărfurilor importate, determinată conform art.100, sau decît preţul de cost al serviciilor prestate, cu excepţia cazurilor cînd marfa şi-a pierdut calităţile de consum, cu condiţia confirmării acestui fapt de către organele şi serviciile abilitate cu astfel de funcţii.

Mentalitate progresistă

Înțelegem că lumea se schimbă rapid și că pentru a rămâne în avangardă este necesară o mentalitate progresistă. La Get Prof, ne angajăm să acceptăm schimbările și să împingem limitele a ceea ce este posibil. Provocăm constant înțelepciunea convențională și explorăm idei noi pentru a impulsiona progrese semnificative pentru clienții noștri.

Explorare creativă

Creativitatea este în centrul a tot ceea ce facem. Echipa noastră de profesioniști talentați este pasionată să găsească soluții unice și imaginative la probleme complexe. Prin cultivarea unei culturi a curiozității, colaborării și experimentării, împuternicim echipa să gândească în afara cutiei și să dezvolte idei revoluționare.

Soluții inovatoare

Inovația este piatra de temelie a succesului nostru. Valorificăm cele mai recente tehnologii și tendințe din industrie pentru a dezvolta produse și servicii de ultimă generație care ne diferențiază de concurenți. Căutarea noastră neobosită a excelenței asigură să oferim soluții avansate și eficiente pentru clienții noștri.